Стало відомо, хто співатиме Гімн України під час святкування Дня Незалежності

Тіна Кароль вже почали репетирувати.

Тіна Кароль. Фото: соцмережі.

Співачка Тіна Кароль виконуватиме Гімн України під час урочистостей 24 серпня. Про це повідомив pr-менеджер артистки Павло Орлов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

“Тіна Кароль репетирує Гімн України, який виконає 24 серпня під час Ходи Гідності до Дня незалежності”, - зазначив Орлов, поширивши фрагмент відео, на якому Кароль акапельно співає Державний Гімн.

Сама ж співачка, запостивши ролик у своєму Instagram, зазначила, що буде надзвичайно щаслива перебувати в цей історичний момент, 24 серпня, з Президентом України Володимиром Зеленським. “Звучати, надихати, пишатись нашим Президентом і Батьківщиною”, - підкреслила вона.

Наостанок Кароль додала: “Сусіди раді”, давши зрозуміти, що репетицію проводила вдома.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...