Стало відомо про стан нацгвардійців, яких збило авто на тротуарі в Одесі

Військовослужбовці Національної гвардії Данило Руденко та Денис Булгачов, яких збило авто в Одесі, перебувають у шпиталі Збройних сил України, повідомляють Патріоти України.

Стан обох важкий, але стабільний, заявили у прес-службі Південного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії України.

"У шпиталі - два військовослужбовці Національної гвардії України військової частини 3012. У Дениса Балчугова середня ступінь важкості, стан стабільний, він при тямі. У Данила Руденко стан важкий, але стабільний, він у комі", - зазначили у прес-службі.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...