Стало відомо про трагічну смерть ветерана АТО, який посперечався з Зеленським на Донбасі

У середу, 9 вересня, від важкої онкологічної хвороби помер голова Миколаївської обласної організації партії "Національний корпус", ветеран АТО і активіст Денис Янтар, який сперечався з президентом Володимиром Зеленським на лінії зіткнення в зоні ООС. Про смерть військового повідомив на своїй сторінці у Facebook його побратим Дмитро Шатровський, передають Патріоти України.

"Сьогодні помер мій друг, мій однополчанин Денис Янтар. Людина дії, людина честі, людина слова. Він не розповідав про свій страшний діагноз, про рак крові. Останній раз, коли із ним розмовляли, він казав, що лягає в лікарню на лікування ноги, тому не може приїхати на з’їзд Рух Ветеранів України, почесним членом якого він являється", - повідомив Шатровський.

Бойовий товариш померлого нагадав про суперечку Дениса з президентом Зеленським під час його відвідування зони проведення ООС, коли було вирішено про розведення сил в Золотому на Донбасі.

"Спочивай із миром, друже. Ти гідний син своїх батьків і України, ти гідний воїн та просто гідна людина. Ти не згаснеш у пам’яті сотень людей, ти вже увійшов у історію України не тільки своїм військовим та політичним шляхом, а і як людина, котра змусила пояснити шостого преЗЕдента України, що він не л*х у свої 42 роки", - зазначив Шатровський.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...