Стало відомо, що в Москві хотіли травмувати Кличка перед боєм із Повєткіним, який відбувся в жовтні 2013 року

Стало відомо, що в Москві хотіли травмувати Кличка перед боєм із Повєткіним, який відбувся в жовтні 2013 року

Неназвані шанувальники Олександра Повєткіна мали намір травмувати легендарного Володимира Кличка напередодні поєдинку боксерів, який відбувся в жовтні 2013 року в Москві. Вболівальники Російського витязя розробили спеціальний план, згідно з яким один із культуристів із РФ мав пошкодити руку українця. Згадками про це з порталом Sports.ru поділився відомий боксерський експерт та журналіст Олександр Бєлєнькій, передають Патріоти України.

За його словами, промоутери Повєткіна Володимир Хрюнов та Андрій Рябінський нібито не мали відношення до цього, а фанати росіянина практично досягли свого, але в останній момент Кличко-молодший зруйнував їхній план.

"Була людина з дуже сильною рукою – гнула пальцями монети. Вона мала привітатися з Кличком і потиснути йому руку. Тоді б у Кличка з рукою був непорядок. Чому я впевнений, що ця людина діяла сама? Така історія не могла пройти непоміченою – миттєве звернення до лікаря. Подібна дурість не спала б на думку організаторам. Як мені розповідали, цей рукопожатний товариш домігся, щоб привітатися з Кличком. Він простягнув йому руку, Кличко простягнув свою. І тут в очах у Володимира щось промайнуло. Він стиснув руку і привітався кулаком", – розповів Бєлєнькій.

Нагадаємо, Володимир Кличко розгромно переміг Олександра Повєткіна одноголосним рішенням суддів – тричі по 119-104. За поєдинок росіянин чотири рази побував у нокдаунах.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...