Стало зле на уроці: У Рівному трагічно померла школярка, медики були безсилі

Учора, 16 грудня, у Рівному під час уроку в школі №22 одній із учениць стало зле. Швидку викликав директор закладу Сергій Шама, передають Патріоти України.

Дев'ятикласницю ще живою на руках до карети швидкої ніс директор. Проте у автівці дівчина померла. Журналістам Шама пояснив, що дитина мала проблеми з серцем. Коментувати ситуацію на камеру він не став.

Очільник міського управління освіти Василь Харковець повідомив, що це перший такий випадок цьогоріч. Також додав, що стан здоров'я дівчинки був зафіксований у відповідних документах, тому якихось претензій до педагогів бути не може. Правоохоронці розпочали слідчі дії.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...