Стало зле під час ювілейного концерту: Відомого російського клоуна-путініста терміново прооперували

Російський клоун Юрій Куклачов, який публічно підтримує агресію РФ та знищення всього українського, потрапив у лікарню. У нього стався інфаркт, інформують Патріоти України.

Як пишуть росЗМІ, стан 75-річного Куклачова "стабільно тяжкий". Йому зробили операцію, проте лікарі не дають ніяких прогнозів. "Вчора Куклачову стало зле під час його ювілейного концерту у Москві. Спочатку подумали, що це просто защемлення нерва, але ситуація виявилася набагато серйознішою. Дресирувальника госпіталізували та вночі прооперували", – зазначили росЗМІ.

До слова, усі гроші, які заробив за свій виступ, прихильник кривавої політики Кремля хотів перерахувати родинам загиблих і постраждалих під час теракту в "Крокус Сіті Хол". Він також заявляв, що варто терміново помститися Заходу та Європі, адже вони нібито захочуть розстріляти й інших росіян.

"Атака терористів наочно показала, з ким ми боремося під час "СВО". Наш народ зараз побачив, що з нами зроблять Захід і Європа, якщо вони, не дай Бог, нас переможуть. Вони нас будуть як куріпок розстрілювати, вони будуть імплантувати в нас чіпи, щоб ми були їхніми рабами", – казав чергову маячню Куклачов.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...