"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, передають Патріоти України.

Про це в інтерв'ю порталу Sport24 розповів багаторічний партнер Шершуна з московського ЦСКА "Дніпра" Ролан Гусєв. За словами росіянина, він був шокований новиною про смерть друга, а також додав, що спілкувався із родичами Богдана, які йому розповіли подробиці трагедії.

"Звістка про його смерть стала великим шоком. Як розповів батько Богдана, це сталося через кліща. Його укус дав ускладнення на голову. Але минув час, нічого такого не знайшли. Богдан погано почув себе в останні дні життя – відчував слабкість, весь час спав. Зробили пунцію, а там усе настільки посилилося... Важко було слухати, як плачуть батько Богдана, сестра, донька – а мене поряд не було. Свого часу Богдан дуже мені допоміг – коли я перейшов у "Дніпро", – сказав Гусєв.

Шершун є вихованцем футбольної академії "Дніпра", де й розпочав професійну кар'єру. Після п'яти сезонів у складі "синьо-біло-блакитних" Богдана запросили до московського ЦСКА, де він одразу став основним гравцем. У сезоні 2004/05 разом із російською командою виграв Кубок УЄФА, після чого повернувся до рідного клубу.

Українець закінчив кар'єру влітку 2014 року, відігравши рік у луцькій "Волині". В його активі чотири матчі за збірну України. Після закінчення кар'єри працював телеекспертом.

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...