Стали справжніми бестселерами! ТОП-5 найпопулярніших автомобілів в історії - їх купують і зараз (фото)

Щороку автовиробники по всьому світу випускають десятки нових моделей, але лише одиниці з них стають настільки популярними, що набувають статусу масових, зазначають Патріоти України.

Фахівці назвали п'ять моделей, що стали найпопулярнішими в історії автопрому, деякі з яких утримують цей статус вже десятиліття.

Toyota Corolla

Прем'єра цього автомобіля відбулася далекого 1966 року. Японські інженери створили оптимальну концепцію, яка вже пережила 11 змін поколінь. У даний час виробляється 12-та версія машини. За різними оцінками, кількість продажів Toyota Corolla перевищує 50 млн екземплярів. Проміжний результат 25 млн був занесений до Книги рекордів Гіннесса.

Ford F-Series

Ця модель залишається найпопулярнішим пікапом у США вже понад 30 років. У світі автомобіль став найбільш затребуваним у 1983 році, а його прем'єра відбулася у 1948 році. На цей час випущено вже 13 поколінь. Згідно зі статистичними даними, останніми роками компанія реалізує близько 1 млн пікапів щорічно.

Volkswagen Golf

Цей автомобіль залишається найуспішнішою моделлю Volkswagen. Він був випущений у 1974 році, майже відразу після прем'єри під ім'ям Rabbit з'явився у США та Канаді, у Південній Америці новинку назвали VW Cariba. Машина пережила вже вісім поколінь і все ще має величезний попит у всьому світі.

Volkswagen Beetle

У серійне виробництво цей "довгожитель" був випущений в 1938 році, але в перші роки продавався просто як Volkswagen. Особливість моделі в тому, що її зовнішній вигляд практично не змінювався майже 60 років. Оригінальний Beetle вироблявся до 2003 року – останній "жук" був випущений у Мексиці.

Honda Civic

Ще один представник японського автопрому виробляється з 1972 року, пережив 10 поколінь і зараз представлений в 11-му. Машина пропонується в кузовах седан, хетчбек та купе і користується популярністю і досі. Цінителі марки можуть купити нове авто на газі або з гібридною версією силових агрегатів.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...