Стали справжніми зірками: Топ українок, які підкорили красою світові подіуми (фото)

Професія моделі зараз як ніколи популярна. Мами відводять своїх доньок дошкільного віку в модельні школи, аби ті вивчали дефіле й основи позування змалку. А дівчата старші кидають навчання, щоб іти за мрією і підкорювати світові подіуми, передають Патріоти України. Проте в дуже небагатьох виходить досягти своїх цілей.

1. Наталія Гоцій

Наталія – всесвітньо відома супермодель. Її знають як переможницю конкурсу "Ford Supermodel of the World" у 2004 році, обличчя французького журналу Elle та італійського Marie Claire. Попри те, що модельна кар'єра ніколи не була головною метою для дівчини, вона все-таки домоглася феноменального успіху на цьому терені. Так, Гоцій працювала з найвідомішими брендами Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Валентино, Марк Джейкобс і багатьма іншими.

2. Аліна Байкова

Аліна – сучасна Попелюшка, історія якої не вразить тільки скептика. Річ у тім, що дівчину помітили, коли вона працювала офіціанткою в невеликому кафе в Кропивницькому. Тоді їй порадили піти в модельну школу, і вже через три місяці після закінчення навчання Байкова ходила подіумом у Китаї, потім у Парижі та Мілані. Зараз українська модель живе в Нью-Йорку, проте не забуває рідного міста й досі приїжджає до Кропивницького, де допомагає місцевій школі для дітей-сиріт.

3. Лєра Капкайкіна

Лєра Капкайніна – підопічна супермоделі Алли Костромічевої. Саме в школі Алли K-models дівчина вивчила все, що потрібно для того, аби провести досить успішний сезон у Нью-Йорку 2018 року. За свою коротку кар'єру Капкайкіна встигла взяти участь у показах Dennis Basso, Pamella Roland, Badgley Mischka і Sally Lapointe.

4. Наталя Піро

Наталя Піро, як і Аліна Байкова, стала моделлю випадково. В Одесі, під час прогулянки з мамою, дівчина помітила оголошення про набір до школи моделей Art-Podium. Так, Наталя Піро взяла участь у конкурсі "Чорноморська перлина", а потім стала обличчям Ukrainian Fashion Week сезону осінь-зима 2015-2016. Також дівчина дефілювала на багатьох показах у різних країнах світу й брала участь у рекламних кампаніях L'Oréal, Kate Spade і Féraud.

5. Дарина Вербова

Українка Дарина разом із сім'єю ще в три роки переїхала до Канади, проте там вона ходила в українську школу. У 14 років Дарина перемогла на місцевому конкурсі й підписала контракт із модельним агентством, після чого її кар'єра швидко пішла вгору. Дарина є обличчям аромату Lancôme "Hypnose", а також брала участь у кампейнах Versace, Prada, Chanel, Louis Vuitton і різних зйомках відомих журналів.

6. Кристина Кулик

Модель Кристина Кулик домоглася неймовірного успіху в Україні, зокрема й на українських тижнях моди. Однак за кордоном Кристина також стала впізнаваною після показів Alexander McQueen, Hugo Boss, Dior, Loewe, Emanuel Ungaro. Зараз її кар'єра стрімко розвивається.

7. Елла Кандиба

Елла Кандиба вже в 17 років взяла участь у показі Chanel. Після першого вдалого старту модель почала дефілювати в показах Balmain, Gucci, Kenzo, Armani, Moschino, Roberto Cavalli, Mulberry, Jil Sander, Yves Saint Laurent. Також Елла вже стала фавориткою багатьох іменитих кутюр'є.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...