Шерше ля фам: Стали відомі подробиці вбивства чоловіка, чиє тіло знайшли у килимі в Кременчуці (фото)

Чоловік, чиє тіло знайшли у Кременчуці загорнутим у килим, виявився 27-річним мешканцем одного з гуртожитків. Що стосується підозрюваної у його вбивстві, то це 48-річна жінка, котра проживала там само. Деталі трагедії повідомили у пресслужбі Національної поліції у Полтавській області. За даними правоохоронців, її затримали доволі швидко після скоєння злочину, передають Патріоти України.

"Упродовж кількох годин слідчі та оперативники встановили, що до умисного вбивства причетна місцева 48-річна жінка, яка мешкає в тому ж гуртожитку, де проживав потерпілий. Під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури її затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі фігурантці повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу", – розповів начальник Кременчуцького райуправління поліції Іван Жук.

За попередньою версією слідства, конфлікт між підозрюваною та загиблим виник на ґрунті особистих неприязних стосунків у гуртожитку, в приміщенні загальної кухні. У разі доведення судом вини жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Тим часом у Департаменті карного розшуку уточнили, що конфлікт, який закінчився загибеллю людини, виник під час застілля. Жінка, довго не роздумуючи, завдала удару ножем в область серця, через що чоловік помер на місці.

На наступний день імовірна нападниця разом із братом загорнула тіло в килим та винесла під будинок. Однак місцеве видання "Кременчуцька газета" написало, що труп після убивства нібито пролежав під ліжком кілька діб.

Також журналісти дізналися деякі подробиці з життя загиблого та підозрюваної. Чоловік, за їхніми даними, винаймав кімнату в гуртожитку на вулиці Шевченка, 27, де і сталася трагедія. Незадовго до загибелі він повернувся із заробітків з-за кордону, був сиротою. Що стосується жінки, то вона нібито вела аморальний спосіб життя.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...