Стан був критичним: У Польщі помер українець, який підпалив себе перед консульством

63-річний українець, який минулого тижня підпалив себе біля консульства України в польському Кракові, помер у лікарні, передають Патріоти України.

Як пише RMF FM, про смерть українця повідомила прес-секретарка спеціалізованої лікарні імені Людвіка Ридигера в Кракові Едіта Пшибильська. "Попри зусилля фахівців Малопольського опікового та пластичного центру, сьогодні вдень помер пацієнт, який 13 квітня був доставлений до лікарні Людвіка Ридигера у важкому стані внаслідок травм, отриманих після підпалу перед українським консульством", – заявила вона.

Вона також додала, що стан чоловіка був критичним від самого початку.

Самопідпал у Кракові

13 квітня у Кракові 63-річний українець підпалив себе на знак протесту. Перед цим він закликав своїх співгромадян призовного віку повернутися на батьківщину і захищати країну від росіян.

Тоді українця доставили в лікарню. Його стан оцінювали як важкий. Про подію вже повідомили прокуратуру.

У Раді розповіли, хто блокує законопроєкт про економічне бронювання

вівторок, 18 червень 2024, 0:55

Попри негативне ставлення суспільства до можливості дати багатіям звалювати важку та небезпечну ратну роботу на простих українців, в Раді група лобістів вперто просуває цю ідею. Одним із противником запровадження в Україні економічного бронювання є Ген...

У яких випадках військовозобов'язаному можуть відмовити у підписанні контракту із ЗСУ - пояснення юриста

вівторок, 18 червень 2024, 0:26

В Україні продовжується повномасштабна війна. Через це чимало українців активно йдуть на фронт захищати Батьківщину, тому укладають контракти зі Збройними силами. Проте деяким з них можуть відмовити. Про це розповів юрист Ігор Зорін, передають Патріоти...