Стан був украй важким: З'явилося відео з дітьми, які серйозно постраждали під час вибуху під Дніпром

У мережі було опубліковано відео з шістьма потерпілими після вибуху в Дніпропетровській області дітьми, повідомляють Патріоти України.

Журналісти ТСН розповіли, що три хлопчики і дівчинка перебувають в травматологічному відділенні лікарні з множинними осколковими травмами. Вони були відправлені на операцію. Ще двох хлопчиків - 5 і 16 років, почали оперувати ще вночі, оскільки їх стан був вкрай важким. Лікар показав журналістам великі осколки, які вдалося вилучити з дітей.

За інформацією преси, вибухнув снаряд для гранатомета, який діти знайшли на смітнику. "Загрози життю дітей, які постраждали від вибуху на Дніпропетровщині, вже немає. В центрі села Пашена Балка, де грали діти, розірвався вибуховий пристрій", - пишуть журналісти. Поліція відкрила за фактом події одразу два кримінальні виробництва. Уточнюється, що неподалік від села знаходиться полігон, де знищуються застарілі боєприпаси.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...