Стан критичний, атрофувалися м'язи: Спливли нові деталі про Заворотнюк

Анастасію Заворотнюк, яка вже кілька тижнів перебуває в критичному стані через серйозне онкологічне захворювання, була переведена в реабілітаційний центр, так як прогресу в лікуванні пухлин у приватній клініці не було. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Як повідомляється, Анастасія Заворотнюк провела в Європейському медичному центрі близько місяця і за весь цей період лікарі так і не змогли домогтися поліпшення в стані здоров'я артистки."Актриса провела в Європейському медичному центрі близько місяця. Однак незважаючи на всі зусилля лікарів, позитивної динаміки домогтися не вдалося. Загальним консиліумом було прийнято рішення про її виписку", - сказано в повідомленні.

Як відзначають лікарі, стан Анастасії Заворотнюк став критичним і у артистки атрофувалися м'язи. "Зараз у Заворотнюк практично атрофовані м'язи. Стан сопору, про який ми повідомляли раніше, став критичним. Співробітники реабілітаційного центру продовжують займатися з Анастасією (в залі ерготерапії та інших) і роблять все можливе, щоб вона не впала в глибоку кому", - наголошується в повідомленні.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...