Стан різко погіршився вночі: Хореографа Чапкіса госпіталізували із двобічною пневмонією

Григорій Чапкіс повідомив, що перебуває у 12-й міській лікарні Києва.

90-річний народний артист України, хореограф Григорій Чапкіс потрапив до лікарні із двобічним запаленням легенів. Про це він повідомив 19 грудня, передають Патріоти України.

За його словами, у лікарні він уже четвертий день. Самопочуття у нього погіршилося вночі. "Мені стало зле, я почав задихатися... Думав, що це [корона] вірус", – розповів Чапкіс.

Хореограф зазначив, що в лікарні, куди він прийшов вранці, у нього взяли всі аналізи, зокрема тест на коронавірус. Два дні потому повідомили, що тест негативний. "Коли отримав результати – вирішив перевірити ще раз, і замовив одній фірмі. До мене приїхали, взяли ще раз, і за дві години (це приватна фірма) повідомили, що немає вірусу", – пояснив він.

За словами хореографа, він лікується у 12-й міській лікарні Києва, в одиночній палаті в ортопедичному відділенні. "Мене ізолювали, мені виходити не можна, нікого не пускають", – поінформував Чапкіс.

Джерело: Гордон

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...