Стан середньої тяжкості: У родини народного депутата ще один випадок коронавірусу

Інфіковано члена родини українського нардепа.

На Київщині другим інфікованим на коронавірус виявився член родини народного депутата Сергія Шахова. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

«У Київській області підтверджено другий випадок захворювання на коронавірус. Це жінка, член родини першого хворого в Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості», - йдеться в повідомленні. В області виявлено 5 випадків підозри на захворювання. З них двоє людей госпіталізовані у Білій Церкві, двоє – у Києво-Святошинському районі, один – у Броварах (не підтвердився).

Лікарі закликають зберігати спокій, дотримуватися санітарно-гігієнічних правил та, у разі виникнення підозри на захворювання, терміново звертатися до сімейного лікаря. Як повідомляв УНІАН, в Україні наразі зафіксовано 16 випадків коронавірусної інфекції, з них два — смертельні. У Шахова (депутатська група «Довіра»), який проживає в Обухівському районі Київської області, після повернення з-за кордону виявлено коронавірус.

людиною, у якої виявили коронавірус у Київській області, виявилася дружина народного депутата Сергія Шахова, у якого підтвердили коронавірус 18 березня. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Джерело: , коментар Шахова УП

"У Київській області підтверджено другий випадок захворювання на коронавірус. Це жінка, член родини першого хворого в Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості", з аявили у Київськый обласный державный адміністраціъ.

Як выдомо, першим хворим на коронавірус у Київській області виявився народний депутат групи "Довіра" Сергій Шахов.

"Українська правда" повыдомила, що сСпочатку у коментарі виданню Шахов розповів, що коронавірус підтвердили у його сестри. Проте пізніше нардеп зателефонував у редакцію, вибачився і сказав, що після розмови із журналістом УП розмовляв із представником клініки і йому уточнили, що коронавірус виявили не у його сестри, а у дружини.

За його словами, наразі чекають на результати аналізів щодо коронавірусу матір та сестра нардепа. Вся сім'я Шахова ізольована.

Щодо свого самопочуття, то нардеп зазначив, що час від час у нього піднімається температура.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...