Стан тяжкий, лікарі не дають прогнозів: У Москві з пробитою головою знайшли відому співачку

Співачка Валентина Легкоступова наразі перебуває в комі. Її з пробитою головою у московській квартирі знайшла донька. Про це повідомляє МК. Зазначається, що Валентина і її чоловік Юрій кілька днів вживали спиртне і не виходили на зв'язок, передають Патріоти України.

Дочка викликала бригаду швидкої допомоги, обох відвезли в наркологічну лікарню. Однак чоловік співачки втік з медичної установи, а стан співачки різко погіршився. У Легкоступової виявилася пробита голова, її перевели в іншу клініку і провели термінову операцію. Чоловіка розшукують правоохоронні органи.

Видання зазначає, що виконавиця хіта "Ягода-Малина" перебуває в стані коми, у неї набряк мозку. За даними журналістів, лікарі оцінюють її стан як украй важкий. Повідомляється, що заслужену артистку Росії ще в свідомості в квартирі виявила дочка. На тілі Легкоступова були гематоми, поруч знаходився чоловік, Юрій Фірсов.

Як раніше повідомляв «Главком», через алкоголь постраждав ще один відомий російський діяч шоу-бізнесу. Прокуратура Москви затвердила обвинувальний висновок стосовно російського актора Михайла Єфремова, який спровокував смертельну ДТП. Єфремова судитимуть за статтею Кримінального кодексу «Порушення особою, яка керує автомобілем, правил дорожнього руху, вчинене в стані сп'яніння, що призвело з необережності до смерті людини».

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...