Стане холодно: Синоптики попередили про різку зміну погоди в України

Найближчими днями на Україну впливатиме атмосферний фронт з північного заходу. Через це у багатьох областях пройдуть короткочасні дощі, а температура дещо знизиться, передають Патріоти Україниз посиланням на Український гідрометцентр.

За прогнозом, вдень 13 та 14 квітня у західних та північних областях пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. В понеділок, 15 квітня, опади очікуються вже по всій країні, окрім півдня. Вітер найлижчими днями буде північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі становитиме +5°...+12°, вдень повітря прогріватиметься до +16°...+22°. На Закарпатті та півдні країни буде +20°...+25°, "У понеділок у зв'язку з короткочасними дощами та збільшенням кількості хмар в більшості західних та північних областей температура знизиться до +11°...+16°", - прогнозують в Укргідрометцентрі.

Ексгравець Арсенала заявив, що український футболіст може стати найкращим вінгером АПЛ

четвер, 16 травень 2024, 23:29

На думку Гаеля Кліші, перші півтора року українця в «Челсі» виявилися складними, зокрема й через ситуацію в його рідній країні, передають Патріоти України. Колишній захисник Арсенала вважає, що у Мудрика є всі якості, щоб стати найкращим вінгером АПЛ у...

На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...