Стара-нова схема:: На Прикарпатті жінка з інвалідністю допомагала чоловікам виїхати за кордон

Правоохоронці оголосили підозру 26-річній жінці за сприяння у незаконному переправлення осіб через державний кордон. Про це повідомили в обласній прокуратурі Івано-Франківської області, передає "Еспресо.Захід".

Жінка уладала фіктивні шлюби з військовозобов’язаними

За даними слідства, жінка з інвалідністю I групи з корисливих мотивів уклала фіктивний шлюб із 33-річним військовозобов’язаним, щоб він зміг виїхати за межі країни під час воєнного стану.

"Таку послугу вона оцінила у 4 тисячі доларів, але отримала лише частину із обумовленого та була викрита правоохоронцями. Підозрювана вже мала досвід перетину кордону із супроводжуючим чоловіком з попереднього шлюбу. Однак, "родич" в Україну не повернувся, а вона, приїхавши, одразу розірвала шлюб. Через кілька днів жінка за грошову винагороду узаконила відносини із новим обранцем", - йдеться у повідомленні.

Що інкримінують підозрюваній

Відтак жінці оголосили підозру у незаконному переправлення осіб через державний кордон (ч. 3 ст. 332 КК України). Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...