Старому рашисту все ще зарано до пекла? Микиту Михалкова ледве не вбило на сцені МХАТу

Режисер та актор Микита Михалков мало не загинув прямо на сцені МХАТу імені Горького. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Московський Комсомолець.

Коли Михалков грав на сцені, величезна частина декорації обрушилася прямо біля його ніг, і тільки завдяки щасливому випадку режисер залишився живий. При цьому відомо, що в той момент Михалков грав у виставі «Дванадцять».

Директор центру Микити Михалкова Ігор Попов розповів, що тоді актор грав на гостьовій сцені. «Оскільки у нас йде ремонт, ми граємо на інших майданчиках, в тому числі у МХАТі ім. Горького. У власне приміщення Микита Михалков в'їде тільки в 2023 році», - пояснив Попов. Він розповів, що спочатку співробітники театру подумали, що зверху обірвалася штанкета, вага якої могла досягати 500 кг.

Однак потім працівники театру побачили фрагмент і виявили, що на сцену впала декорація, що залишилася після попередньої постановки. При цьому сам Михалков після інциденту тримався гідно і ніколи не акцентував на ньому увагу. Пізніше він навіть жартував і говорив, що в його театрі, який будується, такого ніколи не станеться. Наразі фахівці розбираються в інциденті і намагаються знайти винних. Уже відомо, що інцидент пов'язаний з порушенням техніки безпеки.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...