Старший навчився водити в інтернеті: У Харкові знайшли дітей із Сумщини, які втекли з дому на авто (відео)

Двоє дітей вкрали авто у названого батька й втекли з дому в Сумської області. Втікачів знайшли у Харкові. Про це повідомляє прес-служба поліції Сумської області, передають Патріоти України.

"У п'ятницю, 10 грудня, до чергової частини відділення поліції № 1 (м.Тростянець) надійшло повідомлення від місцевої жінки про те, що вночі пішли з дому та не повернулися її прийомні діти віком 10 та 15 років. Також з гаража заявниці зник автомобіль "Форд Фокус", - йдеться в повідомленні.

Три доби правоохоронці опитували друзів втікачів, перевіряли місця, де вони могли б бути, й передивлялися відео з камер відеоспостереження. Знайти дітей змогли волонтери за 120 кілометрів від будинку - в метро на залізничному вокзалі Харкова.

Втечу організував 15-річний підліток нібито через те, що прийомний батько вилаяв за розбитий телефон. Він прихопив банківські картки, гроші, молодшого брата й авто прийомного батька. За кермо хлопець сів вперше в житті й зміг проїхати 60 кілометрів, поки не застряг у полі біля Богодухова. В авто посеред поля вони провели дві доби. До Харкова діти дісталися автостопом.

"Я мріяв водити ще з 13 років. Весь час звантажував різні програми, вчив різні знаки, відео дивився й у тата бачив, як він цим всім керує. До цього жодного разу не сідав за кермо. Ми дочекалися ночі, втекли через вікно, сіли машину та поїхали", - розповів підліток. Тікають діти вже вдруге, тому буде вирішуватися питання про те, що далі з ними робити.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...