"Стартувати на людей без маски на відкритому повітрі, де немає скупчення людей, - рагулячий совок", - Гайдукевич про дикий інцидент у Гідропарку

"Мах на сонце - бух на землю. Усього перший день неадекватних правил карантину, а поліція по сам кашкет вивалялася в зашкварах. Правда дехто вперто намагається захищати ідіотські новації імені Імпотенції Влади, і такі ж ідіотські методи їх впровадження. WTF?!" - пише у своєму блозі Віталій Гайдукевич, передають Патріоти України, і продовжує:

"Люди в строях, які так ретельно стилізувалися під копів NYPD, можливо комусь з вас соромно вже, можливо комусь стане соромно колись, але, як показує практика, скільки не рядися в копа, а коли під твоїм офісом стоїть Жеглов і Шарапов, значить душа структури – "мусор". Окремі ентузіасти погоди не грають.

Так, прикритися ветеранами (вони є), які прийшли служити і захищати і бути чесними (такі теж є), не вийде – до окремо взятої особи довіра ще може бути, а до структури – не сподівайтеся. Знаєте, чому?

Тому що, коли за одним чуваком в плавках по піску біга дюжина чорних чоловічків, це не охорона порядку, це треш. Дєятєлі, ви порушили усі правила карантину – зібралися в публічному місці більше двох, без дітей і собачки, та кульочка ATБ!

Тому, що перекривати дорогу для велосипедиста просто тому, що вона йде через паркову зону – маразм. Чого досягли? Що люди поїхали вздовж траси в об’їзд зайві кілометри?

Тому, що вимагати перевірку документів і бикувати, якщо таких немає – ідіотизм. Чорти, може ви забули – карантин, це проти вірусу. Ви, курва мать, віруса по паспорту шукаєте? Нафейхоа ти його вимагаєш? Шоб побачити печатку "коронавіруса нєт"?

Тому, що вологі мрії комендантської години – лютий треш! Після 16 години зловмисники будуть нелегально вірус розносити зашитим в підкладці кожуха? А до того, типу, нормас?

Тому, що забороняти бігати в парку чи лісі – ідея долбо*оба! Хочте вимагати соціальної дистанції, то вимагайте дистанції, а не відустності. Бо щоб в лісі зловити вірус, треба облизати усі дерева і стежинки. Перепрошую, невже, хтось емпіричним шляхом перевіряв такий варіант інфікування?

Тому, що стартувати на людей без маски на відкритому повітрі, де немає скупчення людей – рагулячий совок. ВООЗ в поміч! Крім того, в цивілізованій країні, якщо хочуть вимагати поголовного носіння масок, то їх, ці грьобані маски, Роздають безплатно в кожній торговій точці. Тобто держава захищає свого громадянина забезпечуючи, а не репресуючи!

Не забезпечили? ПНХ зі своїми вимогами! А якщо поліція стає інструментом тиску в країні дегенератів у штурвала, то сорі – не чекайте поваги до вас.

Тому, що служити і захищати, це допомогти громадянам комфортніше почуватися під час карантину: підказати, скерувати, розтлумачити… а не класти лицем в асфальт в присутності дітей.

Тому, що чиїсь вологі мрії поліцейської держави і "китайського досвіду" – пряма дорога до нової великої Врадіївки. І повірте – до ідеологів поліцейської держави, лють громадян дістанеться не одразу, емоція (на превеликий жаль) виплеснеться на простого виконавця.

Тому, що в присязі сказано служити народу України і жодного слова про служити чорту. Так, українці далекі від правилослухняності. Але чи має право дорікати в тому структура МВС, котра в нинішній ситуації космічно далека від надання послуг (!) захисту?

Чому далека? Тому що минуло більше місяця карантину, а суспільству так і не було запропоновано цмвілізованих правил існування в особливому режимі. А те, що є – ілюстрація "змусь дурня Богу молитися…"

Поліцейські – люди. Але у них є вибір, і коли на поталу чортам, вони стають "мусорами"… В цьому місці, напевно, мала б бути відома картинка-цитата, але будуть Жеглов і Шарапов, як символ чортівні, яку котре десятиліття не можуть викурити із зазначеної адреси. На жаль".


Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...