"Старий кінь борозни не псує": Руслан Ротань забив два м'ячі-красені за збірну Легенд світового футболу (відео)

Руслан Ротань і Нуну Гомеш

На стадіоні «Сконто» в Ризі відбувся матч між збірними Легенд світового футболу та Легенд футболу Латвії, присвячений 100-річчю Латвійської федерації футболу, повідомляє lff.lv, зазначають Патріоти України.

У складі світових зірок пліч-о-пліч з португальцями Луїшем Фігу і Нуну Гомешем, німцем Кевіном Кураньї, французами Флораном Малуда, Луї Саа та іншими знаменитими гравцями на запрошення організаторів зіграв екс-футболіст збірної України (100 матчів в її складі!) Руслан Ротань, котрому у жовтні виповнюється 40 років. Два голи-красені нинішнього наставника молодіжної збірної нашої країни допомогли гостям свята розгромити місцеву команду — 6:1.

Перший гол Ротаня

Другий гол Ротаня

Додамо, що за команду Легенд футболу Латвії зіграли добре знайомі українським уболівальникам екс-динамівець Маріс Верпаковскіс та колишній форвард «Шахтаря» Андрій Штолцерс.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...