"Стасик похож на странного шмеля": Михайлову дісталося від Шнура

Лідер групи «Ленінград» відкрито назвав Михайлова лицеміром: той обіцяв в карантин фінансово підтримати учасників своєї команди, але грошей музиканти не дочекалися.

Музикант Сергій Шнуров знову виступив з уїдливою епіграмою на колегу-артиста. Цього разу дісталося співакові Стасу Михайлову, повідомляють Патріоти України.

Лідер групи «Ленінград» відкрито назвав Михайлова лицеміром: той обіцяв в карантин фінансово підтримати учасників своєї команди, але грошей музиканти не дочекалися, а гітариста Михайлов і зовсім вигнав. У своїх нових віршах Шнуров жорстко пройшовся по взаєминам Михайлова з його музколективом:

В улыбке расплылось хайло,
Под кожей ботокс шевеля.
Наш Стасик, свет Михайлов
Похож на странного шмеля,
Жужжал о том, что щедрый он.
Лоснясь и излучая благость,
Что денег дал всем миллион,
Он за добро, а не за гадость.
Такой он милый, впредь и вплоть,
Готов он помогать людЯм.
И вас хранит пускай господь,
По жизни милостью ведя.
Так много сделал добрых дел,
А ты, народ, мотай на ус.
С кем не бывает, нап… л,
Не вышел из него Иисус.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...