Статус вбивці не заважає: Стартували переговори Путіна і Байдена. Почали з рукостискання

У Женеві почались переговори президентів США та Росії Джо Байдена та Володимира Путіна. Це перший саміт лідерів країн з моменту обрання Байдена. Про це повідомляє "Радіо Свобода", зазначають Патріоти України.

Першим на віллу Ла Гранж прибув Путін, якого зустрів президент Швейцарії Гі Пармелен, потім приїхав Байден.

Путін і Байден потиснули один одному руки.

Обмежень часу, скільки триватимуть переговори, немає, повідомили раніше у Кремлі. Також прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков допустив, що Путін і Байден можуть поговорити віч-на-віч, якщо захочуть, час їхніх переговорів ніхто не обмежує. Порядок денний "настільки велика, що, звичайно, її ущільнити в 4-5 годин переговорів надзвичайно важко", сказав він.

Теми переговорів раніше назвали у Білому домі: безпека кіберпростору, повернення своїх послів в США і Росію, безпеку в сфері озброєнь і контроль над ними, а також Білорусь та Україна.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...