Стати чемпіоном так "легко": Журналісти Sky Sports спробували повторити тренування українця Ломаченка перед боєм з Кемпбеллом (відео)

Британці, у котрих, як вони стверджують "спорт у крові", у захваті від звитяжного та відкритого українця. На кону три чемпіонські пояси.

Представники англійського видання Sky Sports спробували виконати складні вправи, які на тренуваннях напередодні бою з Люком Кемпбеллом виконує український боксер Василь Ломаченко. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі Sky Sports Boxing, зазначають Патріоти України.
Журналісти випробовували власну спритність, намагаючись стрибати на одній нозі через ганчір'яну драбину, розстелену на траві, жонглювати, набивати на кулаці пластикову пляшку, не впустивши її, ловити в повітрі монети і пересуватися, підстрибуючи на руках.
Нагадаємо, Ломаченко зустрінеться з Кемпбеллом 31 серпня на лондонській арені О2. Це буде бій за пояса Ломаченко за версіями WBA, WBO, а також за вакантний пояс WBC в легкій вазі. Український боксер заявив про свою повну готовність до поєдинку.
А британський боксер Люк Кемпбелл, який ледь вклався в норму на контрольному зважуванні перед боєм з нашим чемпіоном, розповів про свій єдиний шанс на перемогу в бою за три пояси - "чисто потрапити по Ломаченку і зробити йому боляче".

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...