Статистика невтішна: Названо місто в Україні, де школярі найчастіше стикаються з булінгом

Найчастіше школярі стикаються з булінгом у Києві. Про це зазначили 33,7% учнів. Водночас більш поширене цькування в обласних центрах -34,4%, передають Патріоти України.

Такі дані оприлюднило Міністерство освіти та науки на офіційному сайті. Більш ніж половина опитаних дітей вказали, що коли-небудь стикалися з булінгом. Серед них кількість дівчат вища – 55,9%. Тоді як хлопців, які зазначили про це, – 46,2%.

У сільській місцевості 25,3% учнів повідомляли про цькування. У містах районного значення та інших містах – відповідно 25,8% і 24,1%.

24,7% школярів стали обʼєктами булінгу з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Найрідше про випадки цькування повідомляли учні східних та південних областей – 18% та 22% відповідно.

Безкоштовного житла більше не буде! Угорщина змінює правила перебування українських біженців

четвер, 18 липень 2024, 21:10

З 21 серпня 2024 року Угорщина надаватиме субсидоване житло лише українським біженцям з територій, що зазнали впливу війни. Ті, хто прибув з інших регіонів, втратять право на безкоштовне житло, якщо не подадуть заяву про продовження пільги до 10 липня ...

Допомагали агресору: У Німеччині засудили пару, яка постачала в РФ запчастини до дронів

четвер, 18 липень 2024, 20:30

Верховний земельний суд Штутгарта засудив колишнього бізнесмена з федеральної землі Саар до шести років і дев'яти місяців позбавлення волі за незаконне постачання в Росію комплектуючих для безпілотників. Поставлені обвинуваченим матеріали знайшли воєнн...