"Став дуже корисною людиною": Слава Камінська похвалилася успіхами колишнього чоловіка, який став священиком

Після розлучення колишні чоловік із дружиною зберегли теплі стосунки а тепер, можливо, зблизяться ще й духовно.

До шлюбу з пластичним хірургом Едгаром Камінським солістка "НеАнгелів" була заміжня за бізнесменом на ім'я Євген. Після розлучення колишні чоловік із дружиною зберегли теплі стосунки а тепер, можливо, зблизяться ще й духовно. Днями чоловік став священнослужителем, і тепер у Слави з'явився шанс обзавестися особистим духовним наставником. Про успіхи свого екс-чоловіка Камінська розповіла на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Артистка опублікувала фотографію з церкви, на якій зображена в оточенні Євгена та інших людей. "Мій колишній чоловік знайшов нову роль - став дуже корисною людиною в Храмі святої великомучениці Варвари. Чим я дуже пишаюся і вражена", - поділилася співачка.

Про перший шлюб Слави Камінської відомо, що він був стрімким - подружжя розлучилося, не проживши й року. Слава і Женя одружилися в 2012 році. В той момент співачка тільки вийшла з тривалих аб'юзивних стосунків і була впевнена, що вже нікому не потрібна. Поруч виявився її друг Євген, який запропонував співачці стати його дружиною.

"Я, напевно, за Женю заміж вийшла тому, що мене в дружини ніхто не брав. Так би мовити, зняти вінець безшлюбності. Це був такий стьоб. "Руда, вийдеш за мене заміж?" - "Звичайно! А нехай всі офігіють! "Я знаю, що у Женьки були почуття до мене. Він доброї душі людина", - розповідала раніше Слава журналу "Караван історій".

Ініціатором розлучення стала співачка. Під час шлюбу у Слави зав'язався роман з кліпмейкером Стасом Морозовим і вона чесно у всьому зізналася чоловікові. Ці стосунки тривали недовго, і вже незабаром солістка "НеАнгелів" зустріла Едгара Камінського, з яким прожила в шлюбі 5 років і народила двох дітей.

Експорт українського морозива побив усі рекорди - от хто купує найбільше

понеділок, 13 травень 2024, 12:56

Українське морозиво завойовує все більше прихильників по всьому світу, про що свідчать ріст масштабів експорту цього продукту. Зокрема у 2023 році обсяги продажу десерту за кордон сягнули рекорду, а найбільше українського морозива вивезли у Молдову та ...

ТОП-3 категорії громадян, які можуть збільшити розмір майбутньої пенсії в Україні

понеділок, 13 травень 2024, 12:50

У разі нестачі страхового стажу українцям зовсім не обов'язково розраховувати на допомогу дітей або відвідувати різні установи. Цю проблему можна вирішити самостійно з дому, в режимі онлайн, розповіли у Кабінеті міністрів. Але такий підхід стосується т...