Став дивним після ДТП: Подробиці про підозрюваного у звірячому вбивстві сім'ї в РФ (фото)

Загиблі Рюмині постійно скаржилися на сусіда через погрози.

У мережі з'явилися несподівані подробиці про підозрюваного у вбивстві сім'ї під Волоколамськом (Росія) Андрія Логутенкова, місцеві жителі розповідають, що він потрапив в ДТП, впав у кому, а коли повернувся до нормального життя, різко став поводитися дивно. Про це повідомляє "Life shot", передають Патріоти України.

Загиблі Рюмині постійно скаржилися на нього через погрози. Конфлікт між сусідами почався навесні. Причиною стало те, що у Логутенкова на ділянці була своя тваринницька ферма. Сусіди стали скаржитися на різкий неприємний запах.

Оскільки, чоловік не реагував на прохання - довелося викликати перевірку, яка виявила багато порушень. Чоловіка оштрафували і зобов'язали перевезти тварин. Після цього на адресу Рюміних посипалися погрози.

Місцеві жителі розповідають, що Логутенков був "чорним копачем" - шукав по лісах зброю часів війни і хвалився знахідками. Підозрюваному Логутенкову виповнилося 40 років, у нього дружина і дві дочки. Живуть вони в одному будинку з його батьками.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...