Став консультантом: Луческу після відставки з "Динамо" працевлаштувався у новому клубі

Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу став віцепрезидентом бухарестського Рапіда. Про це повідомляє Sporx, передають Патріоти України.

Також Луческу виконуватиме роль консультанта та допомагатиме новому головному тренеру Рапіда Нілу Леннону. «Клуб надаватиме велику допомогу тренеру Нілу Леннону у новому сезоні. Я хотів би особливо подякувати Мірчу Луческу. Ми продовжимо інвестувати в інфраструктуру, особливо в аспектах здоров’я гравців. Ми збираємося реформувати систему харчування, а також продовжимо інвестувати у футболістів із менталітетом переможця», — сказав президент клубу Дан Шуку.

Луческу очолював Динамо з липня 2020 року та залишив клуб у листопаді 2023 року. Протягом 2004−2016 він тренував донецький Шахтар.

Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...

Вєрка Сердючка - то символ виродка, - Ірина Фаріон відреагувала на слова Андрія Данилка під час концерту

вівторок, 25 червень 2024, 23:25

Фаріон наполягає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна. Скандальна мМовознавиця та професорка Ірина Фаріон вважає, що своїми епітетами про Андрія Данилка та його реакцією на це, влучила точно в ціль. Про...