Став мультимільйонером на ухилянтах? ДБР затримало за новим звинуваченням ексголову Рівненського ТЦК, який уславився побиттям військового (фото)

Це вже четверта підозра Сергію Луцюку. Колишньому військкому може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Сергій Луцюк знов у СІЗО

У суботу, 3 серпня, правоохоронці повідомили про вже четверту підозру колишньому керівнику Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) Сергію Луцюку, який у липні 2023 року побив військовослужбовця. Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань, зазначають Патріоти України.

Чоловік підозрюється у перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України (ст. 114-1 КК України). Зокрема, як зазначають у ДБР, йдеться про умисне сприяння громадянам в ухиленні від мобілізації та військової служби в умовах воєнного стану.

Правоохоронці затримали колишнього начальника ТЦК. Слідчі проситимуть для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Під час розслідування було встановлено, що очільник військкомату також володіє нерухомістю та землею вартістю понад 46,6 млн гривень.

У липні 2023 року він був відсторонений від службових обов’язків та перебував під вартою без можливості внесення застави.

Військкому, як повідомляють у ДБР, може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Апеляційний суд змінив запобіжний захід підозрюваному після оскарження рішення стороною захисту. Його випустили із СІЗО під заставу у розмірі майже пів мільйона гривень.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...