"Став виродком на моїх очах": Вчителька публічно принизила школяра, який запізнився на концерт до 23 лютого (відео)

У Пермському краї Росії вчителька публічно принизила школяра, звинувативши його у відсутності патріотизму через запізнення на виступ до 23 лютого. Про це інформує телеграм-канал SOTA із посиланням на відео одного з читачів, передають Патріоти України.

Колишня директорка і теперішня вчителька Силвенської школи Олександра Федуріна публічно висварила учня 8-го класу за його запізнення на виступ у конкурсі до 23 лютого, коли в РФ відзначають День захисника вітчизни.

Вчителька звинуватила учня в тому, що в нього з дитинства не розвинене почуття патріотизму. Федуріна навіть вдалася до обзивань та погроз на адресу підлітка, сказавши, що той більше не навчатиметься в її класі. "Ти зрадник. Вали на всі чотири боки. Ти для мене – нуль. Навіть не скажу "як" – виродок, і все. Ви мали стати в шеренгу, проявити себе, завжди було так. Ти не розумієш, якому дню цей конкурс присвячено? Значить, виродки. Якщо у вас з дитинства патріотизму – нуль", – заявила вчителька в обличчя школяреві перед його однокласниками.

Педагогиня пригрозила учневі, що коли того запишуть у "зрадники" і збиратимуть на нього "характеристику", то попросять зробити це класного керівника. "Я так і напишу – "виродок", починаючи від 8 класу, від 21 лютого 2023 року. Став виродком на моїх очах", – заявила Федуріна.

Вона також сказала, що "від завтра" цей учень більше не навчатиметься в її класі, і буде змушений перейти до іншого класу чи школи. Односельці підлітка кажуть, що школяр навчався та навчається на "відмінно" та "добре".


Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...