Став жахіттям для водіїв: У Києві неадекват систематично кидається під авто на дорогах (відео)

У Києві неадекватний молодий чоловік кидається під автомобілі з метою покінчити життя самогубством. Чергова його спроба закінчилася невдачею, а власнику машини належить дорогий ремонт із заміною лобового скла. Відео з'явилося на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався 1 червня, але 30 травня хлопець вже робив таку спробу. Тоді його нібито забрали в спеціалізовану лікарню на лікування.

"Реально не до жартів. Ось опудало, яке нещодавно в Голосіївському районі кинулося під Mercedes вчора вранці знову кинулося під авто. Цього разу постраждав автовласник Renault", - йдеться в повідомленні.

Як виявилося, в неділю, 30-го травня, він здійснював спробу покінчити життя самогубством таким же способом. 34-річний хлопець каже, що він не бачить сенсу жити. За його словами, нещодавно його виписали з "лікарні", давши на руки довідку.

"Де це бісове лікування для таких? Хто його знову випустив? У чому полягає медична допомога, яку йому нібито надали минулого разу? Хто відшкодує власнику авто збиток за розбите авто? Чому від цієї недбалості повинні страждати інші люди?" - обурюється автор відео.

На відео нижче - розмова з хлопцем, яка відбулася 30 травня після того, як він кинувся під колеса автомобіля Mercedes.

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...