"Ставку нужно делать на хаос и дестабилизацию и тратить все деньги и ресурсы": Російський найманець "ДНР" злив плани Кремля (відео)

Керівництво Росії, а також бойовики на окупованих територіях Донбасу вважають бажаним для себе сценарієм хаос в Україні з подальшим розпадом. Про це повідомив російський найманець Олександр Жучковський, який воює на боці бойовиків "ДНР" на Донбасі в ефірі однієї з авторських передач в РФ, передають Патріоти України.

Він зазначив, що російському уряду слід більше коштів вкладати в дестабілізацію України. На його думку, зміцнення влади українського президента Володимира Зеленського та підвищення якості життя українців - вкрай небажаний для Кремля, а також його маріонеток на Донбасі сценарій. "Найбільш бажаний для Донбасу і Росії сценарій - розпад України. Ставку потрібно робити на хаос і дестабілізацію і витрачати всі гроші і ресурси саме на це. Найгірше буде зміцнення Зеленського і поліпшення життя в Україні", - зауважив бойовик.

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...