Стався конфлікт: У Луцьку невідомий стріляв по військових, які несли службу на посту, є поранений

У Луцьку невідомий відкрив вогонь з невстановленої зброї по військовослужбовцях, які несли службу на посту з охорони об’єкту, є поранений. Правоохоронці з'ясовують обставини події. Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України.

Що відомо про стрілянину

Інцидент трапився у ніч на 27 серпня в обласному центрі Волмнської області.

"Невідомий відкрив вогонь з невстановленої зброї по військовослужбовцях, які несли службу на посту з охорони об’єкту. Військові відкрили вогонь у відповідь. Один військовослужбовець поранений, його доставили у лікарню. Після перестрілки невідомий втік", - йдеться у повідомленні.

Поліція проводять спецоперацію, відкрито кримінальне провадження

Правоохоронці ввели в дію спеціальну поліцейську операцію, пошуки зловмисника тривають. За фактом посягання на життя військовослужбовця слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

"Ніщо не віщувало біди": Подруга Фаріон розповіла про останні зустрічі з нею та її ексчоловіка

вівторок, 27 серпень 2024, 19:55

Подруга та колега Ірини Фаріон Оксана Микитюк розповіла, що під час останніх зустрічей з мовознавицею вони ходили на шопінг та каву і ніщо не віщувало біди. Про це вона заявила в інтерв’ю OBOZ.UA, передають Патріоти України. "9 липня, за 10 днів до тра...

Мародер помилився армією: Комірник у полковничих погонах віз із Суджі "пралки та унітази"

вівторок, 27 серпень 2024, 19:28

Співробітники департаменту контррозвідки СБУ виявили факт мародерства з боку військових ЗСУ у місті Суджа Курської області російської федерації. Про це редакції 368.media повідомили власні джерела, передають Патріоти України. У День незалежності, 24 се...