"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші д*пи": Парамедикиня "Пташка" звернулася до Ганни Маляр

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб там почитати їм Конституцію, передають Патріоти України.

Так Пташка відреагувала на заяву Маляр, що українським військовослужбовцям, які пішли воювати з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ, треба було "знати норму Конституції, що демобілізація неможлива до завершення воєнного стану".

Свої слова колишня заступниця міністра оборони України адресувала, зокрема, нардепці Інні Совсун, чий чоловік добровольцем вирушив на фронт у перші дні повномасштабної війни. Після висловлювання Маляр Совсун не змогла стримати сліз і розплакалася у студії.

Записуючи відео з передової, Пташка заявила, що ні в неї самої, ні в її нареченого, який загинув на війні, не було часу читати норми Конституції перед тим, як вони вирішили добровольцями піти захищати Україну від російських окупантів.

"Записую звернення трохи із запізненням, бо не завжди є зв'язок і можливість подивитися новини. Шановна пані Ганно, якщо ви так добре знаєте Конституцію, то повідомляю вам, що ні в мене, ні в мого нареченого, ні в чоловіка Інни, ні в інших чоловіків, які пішли захищати нашу країну, перед тим, як збирати свій рюкзачок і їхати в пекло, не було багато часу сісти перечитати Конституцію й знайти лазівки, як свого чоловіка сховати в себе під спідницею. І сказати, що він "тримає економічний фронт", – заявила Пташка.

Парамедикиня нагадала Маляр, що їй не доводиться чекати на дзвінки з фронту від свого чоловіка, оскільки він не захищає України. "Це не для вас. Не для вас чекати ночами чоловіка. Мій чоловік у Маріуполі в невідомій могилі лежить. І він не читав Конституції й не шукав варіантів, як звалити самому і звалити відповідальність за свою країну на інших, а потім стояти в гарненькому костюмчику у студії в безпеці й дружині військовослужбовця розповідати, що вона хрінова, бо вони його не відкупили", – обурилася Пташка.

Вона закликала "фільтрувати слова, адресовані дружинам військовослужбовців". "Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи, бізнес і спокійне цивільне життя. У мене все. Майте повагу й або валіть зараз, або приїжджайте на фронт. З превеликим задоволенням зустріну вас і покажу місце для читання Конституції", – резюмувала Пташка.


"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...