Стеля розсипалася на шматки: Як почалася пожежа у нічному клубі в Костромі (відео)

У мережі опублікували відео початку пожежі у російській Костромі в клубі "Полігон". На кадрах видно, як від вогню руйнується стеля закладу. На відео видно, як відвідувачі клубу намагаються в паніці вибігти з закладу. Водночас слідчі кажуть, що запасні виходи з клубу були зачинені, передають Патріоти України.

Як почалася пожежа в Костромі

За попередніми даними, 23-річний Станіслав Іонкін, уродженець Свердловської області з ракетниці вистрілив у стелю клубу і втік з місця трагедії. Варто зазначити, що ймовірно, чоловік воював проти України і в серпні повернувся з фронту через поранення.

Російські правоохоронці наполягають на відкритті кримінальної справи не лише проти Іонкіна, якому загрожує до 10 років ув'язнення, але й проти адміністрації клубу через закриті пожежні виходи.

Цифра вражає! Скільки українських чоловіків за час війни нелегально перейшли у Румунію

субота, 11 травень 2024, 10:30

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну близько 11 тисяч українських чоловіків нелегально перейшли кордон із Румунією. Про це заявив представник прикордонної поліції Румунії Флорін Коман. За його словами, в більшості випадків втік...

Бережіть голови! Цієї ночі Землю накрила "екстремальна геомагнітна буря"

субота, 11 травень 2024, 9:54

Геомагнітна буря на Землі вперше за 20 років досягла найвищого рівня: у ніч на суботу K-індекс піднявся до максимальної позначки - 9. Центр прогнозування космічної погоди використовує "K-індекс", щоб описати наскільки активність сонця впливає на магніт...