Степанов обіцяє? Україна може отримати вакцину американського виробництва

Деталі угоди міністр охорони здоров'я не розкрив, посилаючись на конфіденційність.

Україна та США можуть домовитися про поставки до нашої країни вакцини від коронавірусу, виготовленої американськими компаніями. Про це в інтерв'ю розповів очільник МОЗ Максим Степанов, передають Патріоти України.

Так, Максим Степанов відповів на запитання співрозмовника про те, чи вів він переговори з Держсекретарем США Ентоні Блінкеном. Деталі угоди міністр охорони здоров'я не зміг розкрити, посилаючись на конфіденційність. "Єдине, що я можу сказати, що найближчими буквально днями, я думаю, ви почуєте про відповідне укладання договорів і щодо термінів поставок з певними вакцинами. Те, що стосується американських вакцин, ми наполегливо це робимо, у тому числі і через дипломатичні канали. Це з літа минулого року", - зазначив Степанов в інтерв'ю.

Під час переговорів у 2020 році постачальники вакцин пропонували надання вакцин у четвертому кварталі 2021 року, але офіційний Київ домігся більш ранніх поставок від AstraZeneca та Sinovac. Однак Максим Степанов не уточнив, про які саме американські вакцини йде мова: Pfizer, Moderna чи Johnson & Johnson. "Можемо очікувати на всі ефективні вакцини, які зареєстровані і в Україні, і в світі", - резюмував очільник МОЗ у спілкуванні із журналістами.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...