Степанову і не снилося: У Києві встановили національний рекорд щодо антиковідної вакцинації

При цьому, правда, масштаби українські виглядають доволі жалюгідно в порівнянні з більшістю країн світу

У Києві встановили рекорд щодо вакцинації

У київському центрі масової вакцинації від COVID-19 за минулу добу, 12 червня, щеплення отримали 3014 осіб - це рекордний показник для вакцинації на вихідних, яка триває в столиці вже третій тиждень, повідомили в Київський міській держадміністрації.

За словами директора Департаменту здоров'я КМДА Валентини Гінзбург, до приросту отриманих щеплень призвели збільшення кількості прищепних бригад і організація записи на ін'єкцію.

"Минулого тижня ми розділили потоки охочих вакцинуватися на "живу" чергу і чергу з киян, яких запросили смс-повідомленням. А напередодні цих вихідних я провела робочу нараду з представниками системи Helsi, в результаті якої ми запропонували киянам записуватися на щеплення самостійно за допомогою сервісу Helsi.me", - зазначила вона.

Нагадаємо, що 29-30 травня перші центри масової вакцинації відкрилися в Києві, Львові та Одесі. 6 червня їх запустили ще в семи містах.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...