Стюардеса героїчно тримала двері туалету протягом 16-годинного польоту (фото)

За словами експертів, не існує протоколу дій у випадку падіння дверних кріплень після зльоту, але в пріоритеті — безпека пасажирів, тож екіпаж зробив усе правильно.

Стюардесі авіакомпанії Cathy Pacific під час 16-годинного перельоту з Гонконгу до Нью-Йорка довелося тримати двері туалету, які зламалися через кілька хвилин після початку подорожі. Про це пише видання South China Morning Post.

Двері відірвалися з петель всього через три хвилини польоту на рейсі CX840, що прямував до Міжнародного аеропорту імені Джона Ф. Кеннеді у понеділок, 15 липня.

На опублікованих фотографіях можна побачити, як стюардеса з втомленим виразом обличчя, пристебнута ременями безпеки до свого крісла, тримає дверне полотно, що випало у прохід. Там пасажири зазвичай чекають своєї черги, аби скористатися вбиральнею.

Стюардеса тримала дверне полотно, що випало у прохід

На інших кадрах видно, що члени екіпажу намагалися усунути поломку, поставивши двері на місце. Поки не зрозуміло, чому це сталося, адже під час інциденту в туалеті нікого не було.

Колишній голова авіаційного відділу Гонконзького інституту інженерів Дарріл Чан Чун-Хой заявив, що не буде спекулювати на причинах аварії, але переконаний, що авіакомпанія невдовзі з’ясує всі деталі.

За його словами, не існує протоколу дій у випадку падіння дверних кріплень після зльоту, але в пріоритеті — безпека пасажирів, тож екіпаж зробив усе правильно.

На інших кадрах видно, що члени екіпажу намагалися усунути поломку

За даними вебсайту з відстеження польотів, Airbus A350 приземлився за розкладом близько 17:00 у понеділок, 15 липня. Представники авіакомпанії Cathay Pacific заявила, що знають про цей випадок. Їхня інженерна команда зараз проводить розслідування.

Благала про допомогу, але марно: В Італії знайшли мертвою 33-річну українку, над якою знущався співмешканець-росіянин

четвер, 18 липень 2024, 16:50

В Італії трагічно загинула 33-річна українка Марта-Марія Огризко після того, як впала на схилі недалеко від трейлера, де проживала з росіянином Іллею Б. Вона неодноразово ставала жертвою насилля з його боку, а перед смертю шість годин телефонувала й пи...

Ще одне "покращення" від "слуг": В Україні скасовують кримінальну відповідальність за дрібні крадіжки

четвер, 18 липень 2024, 16:38

В Україні вирішили скасувати кримінальну відповідальність за дрібні крадіжки, а натомість запровадити штрафи до 17 000 грн (з альтернативою громадських робіт). Дрібною в цьому випадку вважатиметься крадіжка майна вартістю до 3028 грн, передають Патріот...