Покидають салон першими: Стюардеса розповіла про секретні способи зірок залишатися непоміченими в літаку (відео)

Американська стюардеса поділилася секретними способами знаменитих людей залишатися непоміченими під час перельоту на літаку. Так, багато хто з них подорожує інкогніто, передають Патріоти України.

В першу чергу, за словами бортпровідниці, відомі особистості можуть проводити час до польоту в окремих лаунж-зонах і, наприклад, там відпочивати, спати, замовляти їжу та напої.

Також знаменитості можуть частково подорожувати інкогніто, адже їх нерідко доставляють до повітряного судна на окремому транспортному засобі, буквально за кілька хвилин до закриття дверей лайнера. У зв'язку з тим, що такі пасажири найчастіше вибирають для перельоту бізнес-клас, вони також першими покидають салон.

Бортпровідниця також додала, що якщо люди не бачать знаменитостей на борту літака, "це не означає, що їх немає там".


"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...