Стюардеса заскочила за сексом у літаку: Анатолій Анатоліч поділився курйозною історією

Український телеведучий та блогер Анатолій Анатоліч пригадав, як його присоромила стюардеса, передають Патріоти України.

Зокрема, це сталося, коли знаменитість разом зі своєю дружиною Юлою летів літаком з одного американського штату до іншого. Анатоліч зі своєю коханою вирішив поекспериментувати та зайнятися сексом у літаку. Однак нічого хорошого з цього не вийшло. Парочку помітила стюардеса та присоромила.

"Мені здається, що стюардеси – вони якось уже знають. Ми пішли до цього туалету. І по факту нічого в цьому кайфового немає. Воно незручно, негігієнічно. Навіть не питай, чим це закінчилося. Але сам факт: ми відкриваємо двері – і стоїть стюардеса. Прийшла повчати, пояснити, що так не треба. І ти розумієш, що вона знає, що ми там робили", - пригадав ведучий на шоу "Хто ти?".

Загалом, все закінчилося тим, що стюардеса наполегливо попросила Анатоліча з дружиною більше подібним не займатися. Тим часом сам ведучий запевнив, що й сам більше не захоче цього робити.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...