"Стоячи тут, у Серебрянських лісах": Сергій Жадан вирішив приєднатися до лав Національної гвардії

Український письменник і музикант Сергій Жадан, який мав роман зі співачкою Христиною Соловій, розповів про свої наміри приєднатися до лав захисників. Про це він розповів під час відвідин однієї з бригад на Луганщині. Жадан зазначив, що захищати країну - це обов’язок і відповідальність кожного, передають Патріоти України.

«Мені здається, сьогодні немає письменників чи не письменників, музикантів чи не музикантів — є громадяни України, які відчувають відповідальність за свою країну, і є громадяни, які намагаються цієї відповідальності уникнути в той чи інший спосіб. Військо, в принципі, всіх рівняє», — сказав Сергій в коментарі СТБ.

Журналістка також повідомила, Сергій разом з одним з його музикантів приєднатися до бригади «Хартія» НГУ. «Стоячи тут, у Серебрянських лісах, письменник зізнається мені — невдовзі в бригаді буде ще одне поповнення. Жадан та один із його музикантів також ідуть до лав війська», — сказала журналістка Марія Малевська.

Нагадаємо, раніше співачка Христина Соловій розповіла про роман з письменником та назвала причину їхнього розриву.

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...