Стоп шкарпетизації: В'ятрович розповів, як правильно святкувати День захисника

З Днем захисника України не варто вітати тільки чоловіків. Також не варто дарувати їм шкарпетки, парфуми чи засоби для гоління лише тому, що вони чоловіки. 14 жовтня - це не 23 лютого, про це написав колишній голова Українського інституту національної пам'яті, історик Володимир В'ятрович у Facebook, передають Патріоти України.

"Зупиніть шкарпетизацію Дня захисників. 14 жовтня - день, коли вітають захисників України, минулого і сьогодення, чоловіків і жінок. Це не привід вітати хлопчиків/чоловіків, дарувати їм шкарпетки/парфуми/засоби для гоління за сам факт їх приналежності до чоловічої статі. 14.10≠23.02", - написав він.

День захисника України відзначають 14 жовтня. Раніше 23 лютого відзначали День захисника Вітчизни. Нині цей день святкують у Росії, Білорусі, Таджикистані і Киргизстані. Його встановили в СРСР у 1922 році.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...