"Ще зовсім молода": У мережі сумують за загиблою в Тегерані стюардесою МАУ (фото)

Серед загиблих членів екіпажу літака Boeing 737 авіакомпанії МАУ, який вранці 8 січня розбився незабаром після зльоту з аеропорту Тегерана (Іран), виявилася молода стюардеса з Івано-Франківська Марія Микитюк. Дівчині було всього 24 роки. В одній зі своїх останніх сторіз в Instagram вона писала про любов до рідного міста, передають Патріоти України.

"Такий собі блогер. 23 країни, ніякої корисної інформації під фото", – характеризувала себе Марія.Марія Микитюк загинула в авіакатастрофі МАУ в Ірані. Водночас під одним із останніх фото дівчини її підписники зазначають, що вона була позитивною людиною, і висловлюють слова співчуття її рідним і близьким.

"Кожне погасле життя це страшно! Особливо рідним і близьким... Вічна пам'ять Марії", "О Боже, який біль для рідних і близьких. Сторіз її ще є, а її вже немає. Царство небесне!", "Така світла і позитивна людина... Вічна пам'ять", – пишуть вони.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...