Стосується всіх: СБУ терміново звернулася до українців, які мають камери спостереження

СБУ терміново звернулася до українців, які мають камери спостереженняСлужба безпеки України звернулася до власників камер відеоспостереження. Їх закликають припинити онлайн-трансляції, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення СБУ.

Останніми днями багато українців отримали смс від СБУ, в яких звертаються до власників камер відеоспостереження. Українців закликають припинити онлайн-трансляції, оскільки вони допомагають ворогу коригувати ракетні удари.

"Просимо власників веб-камер на території України припинити онлайн-трансляцію будівель, місцевостей, доріг, комунальних, торгівельних, промислових об’єктів тощо, які можуть використовуватися ворогом для коригування ракетних ударів", - йдеться у повідомленні. Якщо ви виявили онлайн-трансляцію, СБУ просить повідомити про неї через Telegram-бот.

Раніще стало відомо, що СБУ заблокувала роботу онлайн-камер, які у режимі реального часу фіксували протиповітряну оборону Києва. Після чергової ракетної атаки радник голови ОП Михайло Подоляк жорстко розкритикував блогерів та чиновників, які публікують роботу ППО та наслідки обстрілів. Він нагадав, що порушників чекає відповідальність.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...