Стовп диму бачили за десятки кілометрів: Під Києвом заживо згоріли сотні тисяч курей (відео)

Пташник в 15 000 квадратних метрів згорів під час пожежі, яка виникла на приватній птахофермі в місті Василькові. Під час виникнення пожежі в приміщенні перебувало більше 200 000 курей. Про це повідомила прес-секретар ГСЧС Вікторія Рубан, зазначають Патріоти України.

Над гасінням пожежі працювали 15 одиниць техніки та понад 50 рятувальників. Вогонь вдалося локалізувати, і після 15:00 - загасити повністю. За попередніми даними, загиблих і постраждалих серед людей немає.

За словами прес-секретаря, про версії виникнення вогню можна буде говорити тільки після повної ліквідації вогню і роботи комісії. Не виключають версію короткого замикання.
Мобільна лабораторія комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" проводить заміри повітря на Окружній дорозі столиці через пожежу на птахофабриці.
Фахівці перевіряють наявність в повітрі продуктів горіння. Комунальна служба в цілодобовому режимі відстежуватиме рівень забруднення повітря. Зараз ситуація на в окрузі під контролем.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...