Стовп диму було видно здалеку: На Київщині бабуся спровокувала масштабну пожежу (фото, відео)

У неділю, 26 травня, у місті Буча Київської області сталася пожежа на складі з деревиною. За попередньою інформацією, це сталося через літню місцеву мешканку, яка підпалила сміття поруч. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Як зазначили очевидці у коментарі Telegram-каналу BUCHA LIVE, літня жінка вирішила підпалити сміття, але вогонь перекинувся на дерево, після чого загорілися й сусідні приміщення, зокрема, склад з деревиною.

На місці виникнення масштабного займання вже працюють пожежники. Водночас співробітники поліції Київщини ще не встановили всі обставини пожежі. Крім того, як уточнили підписники Telegram-каналу "Буча найкраще місто", пожежа сталася по вулиці Івана Карпенка-Карого у місті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...