Стовп диму було видно здалеку: На Київщині бабуся спровокувала масштабну пожежу (фото, відео)

У неділю, 26 травня, у місті Буча Київської області сталася пожежа на складі з деревиною. За попередньою інформацією, це сталося через літню місцеву мешканку, яка підпалила сміття поруч. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Як зазначили очевидці у коментарі Telegram-каналу BUCHA LIVE, літня жінка вирішила підпалити сміття, але вогонь перекинувся на дерево, після чого загорілися й сусідні приміщення, зокрема, склад з деревиною.

На місці виникнення масштабного займання вже працюють пожежники. Водночас співробітники поліції Київщини ще не встановили всі обставини пожежі. Крім того, як уточнили підписники Telegram-каналу "Буча найкраще місто", пожежа сталася по вулиці Івана Карпенка-Карого у місті.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...