Стовп диму піднімався в небо: У Харкові на ходу загорілася маршрутка з пасажирами (відео)

Займання сталося на житловій вулиці біля приватних будинків.

У Харкові горіла маршрутка. Фото: скріншот з відео.

У суботу, 13 липня, в Харкові на ходу зайнялася маршрутка повна по зав'язку людьми. Про інцидент розповів харків'янин Сергій Погребняк, передають Патріоти України.

На ходу зайнялася маршрутка №61, яка курсує з Центрального ринку на Лису гору. За словами очевидців, вона була повна вщент. Люди встигли вибігти, постраждалих немає.

Займання сталося на житловій вулиці біля приватних будинків. "Маршрутку спочатку безуспішно гасили із сусідами до приїзду пожежників", - розповів чоловік. Як повідомив речник Головного управління ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін, про пожежу рятувальникам повідомили сьогодні о 13.50.

За його словами, побачивши задимлення, водій висадив пасажирів. Ніхто не постраждав, пише МедіаПорт. Полум'я охопило салон. Рятувальники загасили вогонь менш ніж за 20 хвилин з моменту виклику. Причиною пожежі могло стати закорочення електропроводки.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...