Стовп полум'я заввишки 50 метрів: Під Москвою горить ТЕЦ (відео)

Причиною пожежі міг стати вибух.

Причиною пожежі міг стати вибух. Фото: скріншот із відео.

Велика пожежа сталася на Північній ТЕЦ у Митищах. На місце події направлені сили МНС. Про це ТАСС повідомило джерело в екстрених службах, передають Патріоти України.

"НП сталася на ТЕЦ-27 (Північна ТЕЦ), розташована в селі Челобитєво міського округу Митищі Московської області. На місце події направлено велику кількість підрозділів МНС. Йде густий чорний дим", - сказав співрозмовник агентства. За попередніми даними, причиною пожежі міг стати вибух, спостерігається стовп вогню заввишки 50 метрів.

За словами джерела, відомостей про потерпілих поки не надходило. На місце вирушило понад 10 пожежних розрахунків. Поруч з місцем пожежі розташований торговий центр "Червень". Митищинська ТЕЦ-27 "Північна" введена в експлуатацію в 1992 році. Сумарна потужність станції - 1060 МВт. Основним паливом, що використовується на станції, є природний газ.


Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...