"Страна победившего б*дла": Зірка "Бригади" розкритикував сучасну Росію

Відомий російський актор театру, кіно і дубляжу Павло Майков, якого багато глядачів пам'ятають за роллю Віктора Пчолкіна ( "Пчела") з серіалу "Бригада", в різкій формі розкритикував сучасний стан справ в Росії. Своїми думками артист поділився в інтерв'ю виданню "Московский комсомолец", інформують Патріоти України.

Майков вважає, що в сучасних умовах, завдяки Інтернету життя людей "стала нудним і нецікавим". Він зазначив, що непрофесіонали змогли займатися мистецтвом тільки через те, що у них є гроші, тоді як театр, кіно і література залишають бажати кращого. Іншими словами, як зазначив Майков, Інтернет дискредитував саму професію актора, адже кожен глядач уявив себе критиком, для якого важливо не подивитися фільм від початку і до кінця, а обговорити його, навіть не зрозумівши суті.

Крім того, Павло назвав Росію "страной победившего б*дла", звинуватив Володимира Соловйова в розпалюванні агресії і міжнаціональної ворожнечі і задався питанням: "Чому досі ніхто на нього не подав до суду?" Також Майков згадав про своє торішнє звернення до співвітчизників з приводу 9 Травня. Тоді він закликав переосмислити традиційне святкування Дня Перемоги в РФ і змінити ставлення росіян до цього дня.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...